Paskelbta Šalti užkandžiai

Įdarytos paprikos


Labai skanus ir lengvai pagaminamas užkandis, išmoktas dar kokioj 7 klasėje, kai su mergaitėmis darbų pamokoje mokėmės gaminti. :))

Reikia:

  • 2 paprikų
  • 300 g fermentinio sūrio (kuo kietesnio)
  • 175 g sviesto
  • druskos
  • pipirų
  • 2 skiltelių česnako
Eiga:
Nuplaunu paprikas, gražiai išskobiu jas. Sūrį sutarkuoju, sviestą taip pat (lengviau maišyti), suberiu smulkiai pjaustytą česnaką, drusko, pipirų pagal skonį. Viską sumaišau, “kemšu” į paprikas. Suvinioju jas į foliją ir dedu į šaldytuvą valandai. 🙂
Galima valgyti griežinėliais papjausčius ant keptos duonos riekelių arba paprastai, kaip užkandį. 🙂

Advertisements

2 komentarai “Įdarytos paprikos

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s