SKANĖSTAI

Mocarelos kepsneliai

Reklama

Mamuko receptas. 🙂 Kažkodėl ir skaniau, kai kepsniukus padaro mama, o ne valgyti savo keptus. Visgi, esant ūpui kepuosi juos ir pati, rekomenduoju ir Jums.

Reikia:

Eiga:

  1. Kiaušinius suplankti su druska, pipirais. Džiūvėsėlius sumaištyi su mėgiamais prieskoniais (aš naudoju Garduko “Velnio užkandėlė“).
  2. Mocarelą supjaustyti riekelėmis, pavartyti kiaušinio plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose, viską pakartoti ir kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Čia atsakingas procesas – siūlau nenusisukti nuo keptuvės, kad kepsneliai nepridegtų, neišbėgtų.
  3. Patiekti su mėgiamomis daržovėmis ar salotomis. Man skaniausia su špinatais ir pomidorais.

Reklama