Kaparėlius atradau palyginti neseniai. Iš pradžių netgi labai nedraugavau su jais, atrodė ir per sūrūs, ir dar kažkokie rūgštūs. Bet kažkaip su laiku netgi labai juos pamėgau. 🙂 Šios užtepėlės pradininkas mano vaikinas. Pasiūlė prie filmo paužkandžiauti, o skonis man taip patiko, kad negaliu nepasidalinti. 🙂
Valgėm su ciabatta.
Reikia:
- 200 g lašišos salotoms
- ~ 50 g kaparėlių (galima daugiau/mažiau – pagal skonį)
- 1 nedidelis svogūnas
- Svogūnų laiškų saujelė
- Keli lapeliai baziliko
- Alyvuogių aliejaus apšlakstymui
- Pipiriukų
Eiga: Kas smulkinasi – susmulkinam, viską sumaišom ir vuolia. 🙂 Labai greit pagaminama ir išties gardi nekasdieniška užkandėlė. 🙂
Man skaniausi kaparėliai, parduodami “Vytotekoje“…kiti per aitrūs