Paskelbta Kalėdų Senelis Slapukas

Kalėdų Senelis Slapukas 2014


Jau treti metai iš eilės dalyvauju Viktorijos organizuojamame Kalėdų Senelio Slapuko žaidime. Didelis ačiū jai už tokią įdomią ir džiuginančią iniciatyvą. Šis žaidimas jau tapo mano švenčių tradicija, kuri kelia be galo daug malonių emocijų. Tiek dovanoti, tiek gauti dovanas visada labai smagu. 🙂IMG_2493Na o šį kartą už šventinį stebuklą dėkoju Bajalių šeimynėlei. Išvyniojusi dovaną net aiktelėjau! Žmonės nepaliauja manęs stebinti – dovana tokia apgalvota, jauki! Didelis ačiū, už pastangas pažinti mane virtualiai, tikrai galiu pasakyti, kad Jums pavyko, pataikyta tiesiai į dešimtuką. 🙂 Laukiu nesulaukiu, kol atsiras laisvesnė minutė ir galėsiu pagaminti ką nors iš nuostabios receptų knygos su unikaliais amerikietiškais patiekalų receptais. Kiekvienas receptas priskiriamas kokiai nors Amerikoje švenčiamai progai, kuri dar ir smulkiai aprašyta. Ne tik gaminti galėsiu, bet ir apsišviesiu! 🙂

Eterinis aliejus namų jaukumą kūrė iki pat švenčių. Dieną prieš gaunant dovaną draugas man mestelėjo: ei, šiemet dar neturim cinamoninio kvapo namams… 🙂 O štai kitą vakarą namai jau kvepėjo!

Na o kavos+cinamono eglutė (be galo graži!!!) papuošė mano virtuvę ir kasryt pusryčiaujant priminė, kad genialumas slypi paprastume. 🙂 Gal pati pagaminai ją??

Dar kartą tariu didelį ačiū ir už tai, kad dovanėlė mane pasiekė tiesiai į darbą, buvo smagu paspausti ranką savo be galo maloniam Kalėdų Seneliui Slapukui… 🙂 Gražių ir prasmingų 2015 metų!
IMG_2490

3 komentarai “Kalėdų Senelis Slapukas 2014

Parašykite komentarą